Om oss

Välkommen till oss på Seint Byggrupp då du söker efter hjälp att renovera ditt badrum på Lidingö. Hos oss finns specialister inom tätskikt, flytspackling, plattsättning, VVS och el med mera.

En komplett partner med brett tjänsteutbud

Tack vare att vi har så många yrkesgrupper hos oss kan vi hjälpa dig med såväl stort som litet badrumsprojekt. Inom renovering och bygg kan vi hjälpa till med allt från om- och tillbyggnad till renoveringsprojekt. Utöver badrum kan du till exempel anlita oss för att renovera köket, lägga nytt golv och eliminera fuktskador.

Vårt kundnöjdhetsarbete börjar med våra anställda

För oss börjar vårt kundnöjdhetsarbete med att våra anställda är nöjda med sin tillvaro. Vi tror att det ger nöjda kunder! Vår arbetsprocess fokuserar på tillgänglighet, trygghet och ett bra resultat. Vi håller det som vi har lovat och påbörjar och avslutar det planerade arbetet enligt de tider som vi har kommit överens om. Alla anställda hos oss har en schysst lön, bra arbetsvillkor samt korrekta försäkringar, utrustningar och behörigheter för det arbete som de gör.

certifikat-seint-byggrupp-behörig-våtrum-säker-vatteninstallation-auktoriserat-vvs-företag-incert-företagscertifiering

Rekommenderat företag hos reco.se för femte året i rad

Vi uppmuntrar feedback och är stolta över att vara ett rekommenderat företag hos reco.se för femte året i rad. Har du frågor till oss eller vill du veta hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering? Kontakta oss!

reco-badges-rekommenderat-företag-2021-2020-2019-2018-2017-seint-byggrupp