seint-byggrupp-el-vvs-arbeten-våra-fordon

El och VVS

Hos oss på Badrum Lidingö har vi alla nödvändiga kompetenser för att kunna utföra en totalentreprenad. Vid renoveringar och nybyggnationer kan vi ta hand om elinstallation i Stockholm och ni som våra kunder kan vara säkra på att få hjälp av certifierade elektriker som kan sin sak. Om ni anlitar oss för en badrumsrenovering tar vi i samband med den hand om all el och VVS som är nödvändig. Det innebär att ni inte behöver anlita någon annan byggfirma utöver vår.

Vi kan allt om VVS på Lidingö

En VVS montör kan vara nödvändig om man exempelvis vill dra in rör för att kunna installera en tvättmaskin i badrummet, eller när man vill göra förändringar i köket för att få en fungerande diskmaskin. Det här är två exempel på uppdrag vi ofta får förfrågningar om och som vi kan ordna utan onödig väntetid. När ni behöver en elektriker på Lidingö, oberoende av om det är för ett badrum, en renovering eller en tillbyggnad är ni välkomna att kontakta oss. Med den kunskap vi besitter är inget uppdrag för stort eller litet för oss att klara av.

Fackmannamässig el och VVS på Lidingö

När man skall göra ingrepp i fastighetens el eller i ventilation och rör krävs det kunskap. Vi erbjuder er hjälp av en utbildad VVS montör och elektriker.

  • Vi har de certifieringar som krävs för arbeten i alla slags utrymmen
  • Våra elektriker är duktiga och kreativa problemlösare
  • Vi kan se över fastighetens ventilation
  • Vi kan flytta golvbrunnar och dra om avloppsrör

Vi erbjuder ett bra pris för elektriker och VVS montör

Vi är duktiga på både el och VVS på Lidingö och välkomnar både privatpersoner och företag att ta kontakt med oss när vår expertis behövs. Vi kombinerar gärna våra hantverkares kunskapsområden med varandra, något som kan vara tacksamt vid en badrums- och köksrenovering. Om ni behöver hjälp med minsta lilla sak som rör ventilation, värme eller vattenrör är ni hjärtligt välkomna att höra av er till oss så hjälper vi er vidare. Att anlita oss innebär att ni får professionell hjälp som tar sig an alla arbeten med engagemang och ser till att de blir felfritt utförda.

Smidiga och korrekt utförda el- och VVS-arbeten på Lidingö till bra pris.